3G och 4G mottagning

Har ni en dålig mottagning av 3G eller 4G mobilt bredband? Vi har kunskapen för att förbättra kommunikationen. Vi har antenner, maströr, fästen, kabel, kontakter och är även återförsäljare för Comunica som har ett stort utbud av antenner, kontakter mm. Deras material kan ni beställa genom oss!.

Lite fakta för bättre mottagning: Vanligtvis så ställer man sin 4G router på en central plats i huset. Efter tag så kanske du märker att mottagningen är dålig och eller hastigheten är inte som utlovad. Först ändrar du placering av enheten till ett fönster. Då ökar kanske signalen med någon "pinne" men placeras en 10 dB´s antenn på samma plats så ökas signalen ytterligare en pinne. Men den största ökningen blir om antennen placeras utomhus på ett maströr. Då höjs troligvis styrkan med 2-3 pinnar och hastigheten ökar!

 

Poynting Riktantenn 11dBi SMA m kabel 700-2900 MHz  Poynting XPOL MIMO 9 dBi 650-2700 Mhz antenn  Poynting Rundstrålande antenn 7dBi SMA 8m kabel V3

!Klickbara bilder för mer information!

Vilken typ av antenn och hur den skall placeras kan vi svara på i butiken.

Vi har flera 4G antenner på lager i butiken och givetvis fästen, maströr och kontakter!

 

DIGITALSPECIALISTEN TV-MAN AB HAR KUNSKAPEN, HÅRDVARAN OCH KONTRAKTEN SOM BEHÖVS. VÄLKOMMEN IN I BTIKEN FÖR MER INFORMATION!

 

 

svart Tillbaka Paus Stopp Start Vidare