Follow me

Nu finns en tjänst ifrån Canaldigital som heter "Follow me" Förutsättning är att du är eller blir kund hos Canal digital med egen parabol och har dom rätta boxarna. Med den nya funktionen "Follow Me" får du en flexiblare tv-upplevelse och kan utnyttja boxarnas funktionalitet till fullo. Tjänsten kostar inget extra och finns tillgänglig för de kunder som har en inspelningsbar HD-box 500 GB och den senaste HD-boxen.

Follow Me är en ny funktion som gör att HD-boxen kommer åt det inspelade materialet på den inspelningsbara HD-boxen 500 GB. Detta öppnar upp för att göra din tv-upplevelse mycket mer flexibel

Fortsätt se programmet eller filmen i ett annat rum:

Ni kanske börjar se en film i vardagsrummet och känner för att fortsätta se den i sovrummet. Med Follow Me är detta enkelt eftersom du kommer åt det inspelade materialet från det andra rummet. Det här fungerar också med live-sänd tv. Tryck på inspelningsknappen och sen på paus. Och sen är det bara till att fortsätta att kolla i det andra rummet.

Eller...

Styr den inspelningsbara boxen från ett annat rum Med Follow Me kan du styra den inspelningsbara HD-boxen 500 GB från ett annat rum med en vanlig HD-box. Detta gör att du bland annat kan schemalägga inspelningar från ett annat rum. Kanske har du gått och lagt dig i sängen och kommer på att du glömde sätta på en inspelning.

DET HÄR BEHÖVER DU FÖR ATT BÖRJA ANVÄNDA FOLLOW ME

Follow Me funktionen finns tillgänglig för dem som har både en inspelningsbar HD-box 500 GB och den senaste HD-box. För att komma åt Follow Me krävs det också att du kopplat upp boxarna till ditt nätverk hemma eller drar en nätverkskabel mellan boxarna. Det här behöver du: En inspelningsbar HD-Box 500 GB den senaste HD-box (den vita boxen) Kopplat upp boxarna till nätverket. Ansluta antennkablarna till båda boxarna (två till den svarta och en till den vita) Aktiverat funktionen.

Uppkopplingen blir så här med fast nätverkskabel via bredbandsrouter

 

Eller så kan en nätverkskabel mellan boxarna fungera men då kan finns inte funktionen OnDemand, Det vill säga att gå ut på internet. Med denna funktionen pratar boxarna "bara" med varandra. Se ovan.

SÅ HÄR KOMMER DU IGÅNG MED FOLLOW ME

Se till att du har kopplat upp boxarna mot ditt nätverk hemma. När detta är gjort så är det dags att aktivera Follow Me. Aktiveringen sker i den vita HD-boxen. Sätt på boxen och tryck på knappen Meny på fjärrkontrollen. Välj Inställningar, Tryck på Multiroom (ikonen som ser ut som två kuber med pilar) och välj Aktivera multiroom. Tryck dig igenom hela installationsguiden. Starta om boxen. Första gången du gör detta kan det ta lite tid (upp till 5 minuter).

 

Koppla själv eller anlita oss för installationen! Vi har alla kablarna och kontakterna för installationen.

DIGITALSPECIALISTEN TV-MAN AB HAR KUNSKAPEN, HÅRDVARAN OCH KONTAKTEN SOM BEHÖVS.

VÄLKOMMEN IN I BTIKEN FÖR MER INFORMATION!

 

 

svart Tillbaka Paus Stopp Start Vidare