GPS/GSM - SPÅRSÄNDARE

Med GPS-larmet eller spårsändaren REDKNOWS så vet du alltid var din Båt, bil, MC, entreprenadmaskin, atv är någonstans. Med enkel installation så är du igång på några minuter. Med mer avancerad installation så hjälper VI givetvis dig!. En stor fördel att den är lika liten som en mobiltelefon så du gömmer den lätt på ett bra ställe. RedKnows skickar larm med positionen på karta till din mobil- telefon om båten eller fordonet flyttas eller störs. Larmen placeras vanligtvis i stöldbegärlig egendom, som båtar, utombordsmotorer, MC, ATV och andra typer av fordon, men kan lika gärna ligga i ryggsäcken på promenaden i skogen. En redKnows spårsändare är alltid sökbar av dig eller de du väljer skall kunna följa den! Spårsändaren rekommenderas av försäkringsbolagen och ger ofta försäkringsfördelar med upp till 10-30%(!) och kan ge installtionsbidrag och självriskreducering!. Varför vänta?. Välj mellan TRE olika Redknows minifinders för just dina ändamål.

Från 3995 :- inkl moms

 

Möjligheter med Redknows MiniFinder och MiniFinder LIVE:

  • Välj vilka mobilnummer som skall ha tillgång till MiniFinder
  • Förflyttningslarm och storlek på Geofenceområdet
  • Vibrationssensor och Känslighet på vibrationssensorn
  • Hur ofta GPS:en skall kontrollera sin position - Enhet för hastighet -
  • Möjlighet att kunna välja bort kartlänk i mobilen -
  • Om du vill ha tillgång till gratis uppgradering av mjukvara.
  • Med redKnows "LIVE" - så följer färden på en karta och även se färdens historik! inloggning på personligt konto.
  • Med redKnows "LIVE" - så finns en fjärrkontroll, med bl.a SOS-knapp till en anhörigs mobiltelefon

Redknows MiniFinder

redKnows MiniFinder är det enklaste alternativet! Ett litet GPS-larm med inbyggda antenner som ger exakt position via SMS. Du kan se exakt var den befinner sig på karta i mobilens display. MiniFinder meddelar via SMS om det skulle flyttas ifrån den geografiska plats du placerat det. MiniFinder är liten och lätt vilket gör den både lätt att placera och bära med sig. Perfekt i bilen, båten. Den har även ett inbyggt uppladdningsbart batteri som fungerar flera timmar.

Redknows MiniFinder SENSOR

Redknows MiniFinder SENSOR är en kompletterand styrbox enhet och är ett litet kompakt larm med inbyggd antenn. redKnows MiniFinder Sensor säljs med en styrbox som ger valmöjligheten att lägga till extern sensor. Passar för dig som vill larma båt, fordon eller entreprenadmaskin där det även finns behov för extra skydd för inbrott. Sensorn placeras exempelvis inne i ruffen på båten eller i garage där fordonet förvaras. Sensorlarmet aktiveras via fjärrkontrollen. Vibrationslarmet finns kvar i enheten, men aktiveras via SMS. Larm skickar SMS med larmets position på kartbild direkt till din mobiltelefon. SIM-kort ingår. Möjligheter med MiniFinder SENSOR: Förflyttningslarm (Geofence), Sensorlarm via styrbox (aktivering via fjärrkontroll), Vibrationslarm (aktivering via SMS), Styrbox för sensorinkoppling, Karta direkt i mobilen, Ring upp och få MiniFinders position när du vill, Inga abonnemangskostnader, Vattenskyddat, IP66 - och givetvis Försäkringsfördelar!

Klar att använda direkt!

När du köper en MiniFinder får du en produkt som är klar att använda för spårning direkt när du tar upp den ur lådan. Det sitter ett SIM-kort laddat med 100 kr i, så det är bara att starta upp och ringa din MiniFinder. Du får strax tillbaks ett SMS med larmets position. I SMS:et finns en weblänk som öppnar en kartbild med positionen utmärkt. För att aktivera larmfunktionerna Geofence, Vibration och SOS, måste du logga in på EZ-Start MiniFinder här på hemsidan, skapa ett konto och registrera larmet och de mobilnummer du vill skall ha kontakt med larmet. Välj själv om du vill att larmet skall kunna spåras via mobil av alla som har din MiniFinders nummer eller bara av de registrerade användarna! .

Brukar du hyra ut din båt? Ha kontroll på uthyrda fordon och maskiner - Se var den är och hur fort de färdas. Privat säkerhet och nöje- En MiniFinder med på resan eller utflykt ger vänner möjlighet att följa din färd. Larma stöldbegärlig egendom- MC, båt, utombordsmotor, moped, snöskoter, fyrhjuling, mindre entreprenadmaskiner m.m. Enheten heter MiniFinder LIVE.

Se vad ditt färsäkringsbolag betalar

Titta in till redknows hemsida!.

 

DIGITALSPECIALISTEN TV-MAN AB HAR KUNSKAPEN, HÅRDVARAN OCH KONTRAKTEN SOM BEHÖVS. VÄLKOMMEN IN FÖR MER INFORMATION.

svart Tillbaka Paus Stopp Start Vidare